Førerutvikling.no

Gruppene

Førerutvikling.no inndeler deltagerne i 4 grupper under kursdagen.

Hvit Gruppe

Level 1 adresserer de seks vanligste feilene en fører gjør og hvorfor. Du vil oppdage hvordan feilene har redusert eller hindret muligheten til å forbedre deg som fører. For hver av de fem øvelsene man skal utføre på banen har man først en teorisekvens. Ved å kombinere teori og praksis på denne måten får du kontroll over hva som skal gjøres, hvordan du skal gjøre det, og hvorfor du skal gjøre det. Din coach for dagen vil følge med på hvordan du utfører øvelsen og hjelpe deg i riktig retning hvis du finner øvelsen utfordrende. Coachene vil tilpasse opplæringen til ditt ferdighetsnivå. Du kommer til å forbedre deg.

Har du noen gang kjent at du kommer for raskt inn i en sving, vært usikker på om du har et bra spor eller tvilt på sykkelens stabilitet? Disse usikkerhetsmomentene vil bli adressert og erstattet med trygg og presis sykkelkontroll.

Grønn Gruppe

Når du har fått en forståelse av hva en motorsykkel kan og skal gjøre på level 1, flytter vi fokus over til de visuelle ferdighetene. Level 2 handler om å løse utfordringene vi har vedrørende blikkbruk.

Skolens visuelle øvelser gir oversikt over veien foran deg. Vi definerer våre visuelle fiender og hvordan vi skal overvinne dem. Det å låse blikket på et bestemt punkt er farlig, men med hjelp av skolens visuelle øvelser blir øynene dine til presisjonsinstrumenter. Resultatene av å delta på level 2 er enorme. Klaustrofobien førere opplever i svingene forsvinner, og man får friheten til å bruke veiene man kjører på skikkelig.

Som på level 1 er det fem kjørepass med tilhørende teorisekvenser.

Gul Gruppe

Blå gruppe

Level 4 tar en helt annen vending og er skreddersydd for hver fører. Vi spør deg om hva som må forbedres. Nå som føreren har tilbrakt minst tre levler med oss og diskutert og praktisert femten forskjellige øvelser, designer vi et program som er unikt for den føreren.

På level 4 tar vi et fokusert blikk på dine ferdigheter og knytter sammen de løse endene. I tillegg til den tildelte coachen du har på banen, blir du også tildelt en høyt utdannet konsulent som er der for deg når du ikke er på banen. Gjennom dagen vil han samarbeide med din coach på banen og gi deg en en-til-en oppfølging på kjøringen din.

Kjøringen vil bli filmet og analysert. Avhengig av forholdene på banen prøver vi å gi level 4 studenter et ekstra kjørepass for å jobbe med deres individuelle program.

Sjekk vår nettbutikk og finn en bane og dato som passer for deg.

Level 3 lærer deg samspillet med sykkelen, sittestilling og hvordan det kan påvirke motorsykkelen. Alle fem øvelsene i level 3 er uunnværlige teknikker for en fører som handler om posisjon og stabilitet. Når du forstår disse teknikkene vil du være i stand til å finne gode linjer som vil hjelpe deg som fører både ved kjøring på veien og på bane. Du vil merke at level 3 vil være en god treningsøkt for beina!

Ved å bruke kroppsvekten vår kan vi påvirke hva sykkelen gjør og sykkelens stabilitet, men vi må bevege oss riktig. Hopper vi rundt over hele sykkelen vil det bare føre til problemer som vi må bruke krefter på å overvinne. Du og sykkelen din bør jobbe sammen og level 3 viser hvordan dette gjøres.

Den siste øvelsen kalt Attack Angles gir deg forståelsen for hvordan du lager en plan. Den vil gi deg en helt ny tilnærming til hvordan man angriper en sving.

KURSDATOER
2020