California Superbike School

Kundeopplevelser

CF Kroepelien
CF KroepelienDeltok på Level 1 i 2018 - Level 2,3 og 4 i 2019
Les mer
Dette er en fantastisk bra Førerutvikling! Ikke bare for Superbike førere men alle som er glad i å kjøre mc. Har selv tatt alle 4 nivå og kommer til å ta nivå 4 igjen til høsten. Enormt erfarne og hyggelige instruktører som gir positiv Feedback og hjelper deg å rette på feil. Kjøringen på bane skjer på 75% av egen evne. Det gjør at du hele tiden føler deg trygg og har overskudd til å lære de nye teknikkene. Anbefalt!
Geir Føsker
Geir FøskerDeltok på Level 1 i 2017 - Level 2 og 3 i 2019
Les mer
Er en vanlig gatemotorsyklist. Tok level 1 på Rudskogen for to år siden, og var på level 2 og 3 på Vålerbanen nylig. Synes det er greit å lærer de riktige teknikkene med en gang, og få forklart hvorfor disse er riktige, i stedet for å prøve å gjette seg til ting på egen hånd, og legge seg til uvaner. Instruktørene er erfarene, og ser med en gang hva du eventuelt sliter med, og kommer med konstruktive tilbakemeldinger på hva du kan gjøre for korrigere dette. Har ikke sett annet enn positiv omtale og skryt av disse kursene, noe jeg er veldig enig i etter selv å ha deltatt her. Kan absolutt anbefales.
Arne Norsted
Arne NorstedDeltok på Level 1 i 2018
Les mer
Anbefales på det sterkeste for absolutt alle 😊 det var første gang på bane for meg men DET ga mersmak. Vi bruker bøttevis av penger på sykkel og utstyr, men lite penger på å komme TRYGT og effektivt rundt svingene… Årets desidert beste dag i 2018 var… Level-1. Lærte mye nytt på en lettfattelig måte. Nå tenker jeg helt annerledes når jeg kjører i kurver, jeg merker at jeg er vesentlig tryggere og effektiv. Veldig bra opplegg med klasserom, kjøring, personlig evaluering etter hver økt. Så Level-2 i år er en selvfølge i 2019 😊 Gleder meg allerede til det. Super proft opplegg hele veien og helt soleklart mye valuta for pengene.
Stig Antonsen
Stig AntonsenDeltok på Level 1 og 2 i 2018
Les mer
Instruksjoner/klasserom foregår på engelsk, men det er veldig konkret og gjerne med tegning/video så helt grunnleggende engelsk holder i massevis. Likte at teorien var delt opp i små bolker i løpet av dagen, gjør det lettere å fordøye alt en lærer. Stor variasjon blant deltagerne da jeg var der. Noen hadde hatt førerkort et par år, andre hadde kjørt RR og ville finpusse på teknikk. Alle lærte noe. Coachene er flinke til å se hvor en må forbedre seg, men gir gode instruksjoner og raskt tilbakemelding når de ser at du er på rett spor. Syntes derfor det var lett følge hva jeg måtte jobbe med. Opplegget til CSS ga meg mye bedre kjørefølelse, presisjon og trygghet. Dette er ting en ikke lærer når en tar førerkortet, og jeg forbedret meg ganske mye i løpet av de to dagene. Jeg har kjørt R-sykkel i over 22 år og hatt endel banedager siste ti av dem, og likevel var det mange helt grunnleggende teknikker jeg ikke hadde lært som gav rask forbedring når jeg begynte å bruke dem. Bruk litt penger på å oppgradere kjørekunnskapene, du vil ikke angre. Rundetidene mine gikk ned samtidig som jeg kjørte tryggere. Flott sykkel og masse hester har langt mindre å si enn det en har oppi hodet. Ikke minst, undervisningen gjorde meg til en bedre/sikrere fører på veien. Anbefales, jeg skal tilbake! 🙂
Petter Meum-Larsen
Petter Meum-LarsenDeltok på Level 1 i 2018
Les mer
Min opplevelse av opplæringen var veldig positiv. Gode coacher som forklarte på en god måte som var lett å forstå i klasserommet. Fint å få tilbake meldinger fra coachene rett etter kjøring. Veldig strukturert og bra gjennomføring av hele dagen. Opplegget til ccs er det beste jeg har vært på. Skal tilbake å ta flere moduler. Jeg anbefaler alle til å ta det kurset uansett hvordan nivå man er på!
Dag Kilen
Dag KilenDeltok på Level 1 og 2 i 2018
Les mer
Jeg har gjennom 26 år som yrkesaktiv, bl.a. 10 år i Forsvaret, vært borti mange foredragsholdere og instruktører, men de California Superbike School stilte med på Vålerbanen i 2018 er blant de beste jeg har vært borti, uavhengig av bransje/innhold. Måten de plukket av meg uvaner og bygget meg opp på en gradvis og motiverende måte var rett og slett unik. I løpet av de to dagene med modul 1 og 2 fikk jeg en kunnskap som gjorde at jeg resten av sommeren fint kunne kjøre med Senior MC’s nest raskeste pulje på Rudskogen, mens jeg uten tvil ville måtte holdt meg til tregeste pulje med nivået jeg holdt før kurset. Kontakten jeg som relativt uerfaren fører fikk med sykkelen var selvfølgelig også til stor glede i trafikken resten av sommeren. Jeg fikk faktisk så mye ut av de to dagene i fjor at jeg allerede har meldt meg på modul 2, 3 og 4 på Vålerbanen til våren, og modul 4 på Rudskogen i 2019. Gleder meg til sesongstart – vi ses nok ved flere anledninger!
Halvor Urang
Halvor UrangDeltok på Level 2 i 2018
Les mer
Jeg tok level 2 på Vålerbanen i 2018, og opplevde dette som et profesjonelt og godt planlagt kurs. Det virket som logistikken var god og gjennomføringen upåklagelig. At det vekslet litt mellom norsk og engelsk språk gjorde ingenting. Klasseromsundervisningen var god, lærerne forklarer på en lettfattelig og detaljert måte, og seansen i klasserommet endte i en konkret arbeidsoppgave til neste kjørepass. Coach’ene ga presise og gode tilbakemeldinger, skulle gjerne hatt 5 minutter ekstra med de etter hvert kjørepass på banen. Balansen mellom kjøring, tilbakemeldinger, klasserom og pause var fin. Banekjøringen fungerte fint og oppfølgingen fra coachen var veldig bra, de brukte håndsignaler og kroppsspråk som var veldig enkelt å forstå. Opplegget er i det store og hele meget bra, og jeg anbefaler det på det varmeste. (bildet er fra Level 1 på Silverstone)
David Hans
David HansDeltok på Level 1 i 2018
Les mer
Jeg tok Level 1 dagen i fjor, og jeg var imponert over hvor mye man kunne få ut av bare en dag. Struktur av dagen, pensum og rutiner var vel gjennomført med god tid til å kjøre, prate, høre på andre og tenke gjennom alt som skjedde i løp av hvert tema. Tilbakemeldingene fra coachene var konstruktivt, positiv, og gå et økt mestringsfølelse som jeg mener er viktig for å forbedre kjøreteknikkene på to hjul. Jeg kunne bare ønske at jeg tok Level 2 dagen etter! Alle på to hjul burde prøve superbike school for å lære å kjøre ordentlig.
Niels Didrich Buch
Niels Didrich BuchDeltok på Level 1 og 2 i 2018
Les mer
Jeg deltok på CCS sitt opplegg i Norge sommeren 2018, nivå 1 og 2. Det var veldig lærerikt og pedagogisk oppbygget. Instruktørene var proffe, både i klasserommet og på banen. Selv med stor spredning i nivå og ferdigheter hos deltakerne, klarte instruktørene å inspirere på en god måte. Skal jeg pirke på noe, må det være at opplevelsen av fart ikke var den største på KNA sin bane på Varna. Derimot får man god trening i svingteknikk og blikkbruk! Jeg anbefaler gjerne CSS for dem som vil utvikle ferdighetene på motorsykkelen.

KURSDATOER
2020